Vraag

Waarom moet een echtpaar precies dezelfde zorgpolis hebben?


FBTO meldt vol trots dat in de zorgpolis modules aan en uit gezet kunnen worden, natuurlijk niet alle. De fysiotherapie bijvoorbeeld moet je wel voor het hele jaar afsluiten. Maar dat niet alleen, je partner heeft wat gewrichtsklachten, misschien heeft wel eens fysiotherapie nodig. Zelf sport je nog 3 maal per week en hebt helemaal geen gewrichtsklachten. Toch kan je niet alleen vor je partner fysiotherapie aanvragen, je moet voor 2 personen betalen.

1 reactie

Reputatie 3
Goedemiddag debeteredokter,

Welkom op Onderling.nl.

FBTO heeft 11 aanvullende modules op de zorgverzekering. Hiervan zet je 2, de module Tand en de module Spieren en Gewrichten tegelijk met de basisverzekering aan. Dan is het in 1x geregeld. Het zijn uitgebreide verzekeringen met 100% vergoeding tot het bedrag dat je kiest. De overige 9 modules kun je aanzetten per de eerste van de volgende maand. Uitzetten van modules kan per 31 december.

Ben je samen op 1 polis verzekerd dan is alleen de module Tand per verzekerde te kiezen. De overige modules gelden bij aanzetten voor beide. Wanneer je beide een zorgpolis hebt kun je wel ieder je eigen keuzes maken.

Fijne Feestdagen!

Reageer