Vraag

Online Declareren

  • 18 april 2011
  • 11 reacties
  • 2150 Bekeken

Voor iphone bezitters is het mogelijk om via de app online te declareren. Komt dit ook beschikbaar voor android? ZO ja, wanneer?

11 reacties

Hi Cadir10 -- ik vraag me af, is dat nou echt handig, via zo'n klein telefoon schermpje?
Ik vind het erg handig. Je maakt een foto van je nota met je telefoon en verstuurd deze direct naar FBTO.
Reputatie 3
Ik ben voor!!! Superhandig.
Ik vind het jammer dat dit idd (nog) niet beschikbaar is voor Android.
Op dit moment maak ik een foto met mijn mobiel, stuur deze door via gmail op mijn mobiel en haal deze weer op in gmail via mijn laptop, zodat ik hem dan kan opslaan op mijn laptop. Inloggen op MijnFBTO en declaratie indienen.........zeer omslachtig

Ik zit er met smart op te wachten. Kan wat mij betreft niet snel genoeg geintroduceerd worden

Goed nieuws! Aan een Android versie wordt gewerkt. Deze komt in de loop van het 4e kwartaal 2011 beschikbaar.
Hallo allemaal,
De FBTO zorgdeclaratie app voor Android is af en zojuist geüpload naar de Android Market.

Je kunt de app hier downloaden

Wil je ons een groot plezier doen, schrijf dan een (positieve 🙂 ) recensie.
Hoewel ik zelf ook een groot fan ben van de app hoop ik voor jullie gezondheid dat jullie het niet te vaak nodig zullen hebben.


Enjoy!
Yessss....eindelijk!
En natuurlijk app gelijk gedownload. Heb er al even in zitten neuzen, maar helaas heb ik op dit moment geen nota's te declareren


De app ziet er netjes en gebruikersvriendelijk uit.
Inloggen met je MijnFBTO account, foto maken van je te declareren nota en versturen die hap.
In mijn wereld declareer ik mijn zorgnota's simpel en snel met mijn smartphone!!!
Superhandig! Ik heb de app op mijn smartphone gezet en het werkt werkelijk uitstekend. Blij mee!
Badge
Ik ben voor!!! Superhandig.
Ik vind het jammer dat dit idd (nog) niet beschikbaar is voor Android.
Op dit moment maak ik een foto met mijn mobiel, stuur deze door via gmail op mijn mobiel en haal deze weer op in gmail via mijn laptop, zodat ik hem dan kan opslaan op mijn laptop. Inloggen op MijnFBTO en declaratie indienen.........zeer omslachtigJa Fokelien. Dijkt me ook handig maar ik heb daar de apparatuur nog niet voor. Bovendien eist mijn ziektekostenverzekeraar de originele nota´s. Ik kan dus wel een declaraieformulier downloaden maar men eist van mij dat ik daarna gewoon de originele declaraties per post aan hen doorstuur en dat terwil ik de nota´s gewoon kan scannenen en printen op mijn printer. Ook ietwat omslachtig dus ook dit werkt wel.Kennelijk is men nog niet zo ver om ook over te stqppen op nieuwere methoden.
Reputatie 3
Hai Frans,

Jammer te horen dat je de apparatuur er nog niet voor hebt en dat je huidige ziektekostenverzekeraar dit nog niet aanbiedt.

Wellicht dat dit in de toekomst wel mogelijk is.

Groet Fokelien
Badge
Hai Frans,

Jammer te horen dat je de apparatuur er nog niet voor hebt en dat je huidige ziektekostenverzekeraar dit nog niet aanbiedt.

Wellicht dat dit in de toekomst wel mogelijk is.

Groet FokelienJa Fokelien, ik begrijp wat je zegt maar aan de andere kant begrijp ik het ook wel. Ziektekosten is natuurlijk een iets andere tak van sport dan brand. Bovendien verschilt het beleid natuurlijk van ziektekostenverzeraar tot ziektekostenverzekeraar. Ik heb wel eens eerder gemerkt dat ze wat wantrouwig zijn maar misschien komt dat door negatieve ervaringen. Ik heb ooit eens een nota ingestuurd voor lenzen maar dat was toen niet genoeg. Ik moest pe sé een op naam gestelde en gespecialiseerde originele nota hebben waarop ook de afwijkingen van mijn ogen stonden. Dit natuurlijk om te voorkomen dat een wat meer algemene nota kan gaan 'zwerven' of 'circuleren' en ook al omdat je op een moderne scanner/printer kopieën kunt maken die niet meer van echt te onderscheiden zijn.

Sterker nog, ik ben het er eigenlijk best wel mee eens. Fraudebestrijding dient een speerpunt te zijn in het schadebeleid van elke verzekeraar.

Reageer