Hoe zie jij de toekomst van de zorg?

  • 17 juni 2015
  • 6 reacties
  • 1917 Bekeken

Reputatie 3
Miljonairs hebben geen vertrouwen in de toekomst van de zorg. Dat blijkt uit dit onderzoek. De miljonairs geloven dat zij in de toekomst geen zorg meer kunnen krijgen. Daarom gaan zij zelf acties ondernemen. Ze willen bijvoorbeeld zorgvilla’s opzetten en zelf zorgverleners inhuren.

We zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij ervan dat de miljonairs het heft in eigen handen nemen? En verwacht jij dat je zorg krijgt als je dat in de toekomst nodig hebt?

6 reacties

Badge +2
Het is wel vooruitstrevend om zelf het 1 en ander op te bouwen zodat je voorzien bent van zorg. Toch denk ik dat er ook een keerzijde aan zit:
Je kan wel per groep iets op willen zetten en dat gebeurt dan vanuit een eigen perspectief,dus wat hun belangrijk vinden, dat wordt ingezet. En is er voldoende veiligheid te garanderen? Als je geld hebt, heb je vaak ook macht. Wie zijn daar tegenop gewassen? En kennis?? Schoenmaker blijf bij je leest!

Volgens mij krijg je dan juist datgene waar nu zo ontzettend voor wordt gewaakt: Specialisaties,waardoor er niemand meer alround kennis heeft.
en kluppie bij kluppie maakt dat men dan echt niet meer of beter participeerd....rijke bij de rijken en "armen" bij bij de armen en hoppa!! daar is je verschil al weer!
Terug naar vroeger dus?? Toen er nog armenhuizen waren?? Moeten we de kloosters weer in het leven roepen??

Of ik verwacht zorg te krijgen als ik dat nodig heb?
Ja bij voldoende financiele middelen zal het goed gaan, maar hoeveel van ons er straks onvoldoende zorg krijgen omdat slechte gewoontes hebben of te weinig financiele middelen om preventief goed voor zichzelf te kunnen zorgen? Heel veel! OOk is er een grote groep die welvaartsziekten oploopt of een verslaving heeft(tijden veranderen, dus ook de generaties).
En wat te denken over eigen beslissing levenseinde??(wanneer is het genoeg geweest, als er steeds meer nieuwe technieken komen om aan je te laten sleutelen en dus een langer leven te kunnen leiden/lijden?)

We zullen het zien, ik heb geen goed werkende glazende bol:rolleyes:
Alles wat men uit handen kan nemen bij zorgverzekeraars , met name verzekeringsbedrijven zal ik
toejuichen .
Minder macht voor verzekeraars , daar word iedereen beter van.
Badge +1
Ik verwacht in de toekomst , en misschien gebeurd dit sneller dan verwacht geen zorg meer te kunnen betalen ,  en aangezien ik geen  miljonair ben , want die hebben geld genoeg om hun eigen zorg en zelfs zorgvilla's te kunnen betalen ben ik net als zovelen afhankelijk van de zorgverzekerraars . Die zorgverzekeraars die steeds rijker worden en mensen zien en uit knijpen als waren het citroenen . Niet alleen de zorgverzekeraars/verzekringsbedrijven maar ook diegene die gaan over de zorg van de Overheid moet men de macht uit handen nemen en de zorg overgeven aan diegene die er niet rijk van willen worden en er echt verstand van hebben en waar de zorg , die zorg die voor iedereen in Nederland behoort te zijn , in goede handen is . 
Badge
i prefer listening to there songs, keep making more awesome songs. its very important web page http://fixwindows10connections.com for all windows operators and you are easy to install wireless services in your windows system
Als ik rijk ben, zal ik ook hetzelfde doen.
spanish dictionary
Badge
I have read your article, I find the content quite interesting and detailed, I hope in the near future, you will have more interesting and meticulous articles to give readers insight. More about this issue, Thank you for sharing this article.
temple run

Reageer