Vraag

Extra betalen voor je dokter?

  • 14 oktober 2015
  • 3 reacties
  • 1144 Bekeken

Een eigen bijdrage betalen voor een bezoek aan je huisarts of een verwijzing naar een specialist? Als het aan hoogleraar sociale ziektekostenverzekering Wynand van de Ven ligt wordt dit werkelijkheid!
Veel bezoeken aan de huisarts blijken achteraf onnodig. Wie echt wat heeft wil graag betalen zegt van de Ven. Hierdoor blijft het stijgen van zorgkosten op de lange termijn beheersbaar.

Zou jij extra betalen voor een bezoek aan de huisarts? Of ga je hierdoor juist minder snel naar de huisarts?

3 reacties

Badge +2
Vreemd dat hier nog niemand op gereageerd heeft.

Prima plan, eigen bijdrage voor de huisarts. Ben het met hem eens dat mensen vaak totaal onnodig/overbodig naar de huisarts gaan. Dokter, als ik hier druk, doet het daar pijn, een snotneus enz.
vind het echt slecht ideeĀ 

want achteraf blijkt het misschien overbodig en ging het om een griep en moet je het gewoon uitzieken.

maar bijv. koorts, spugen noem het maar misschien heb je wel een bactiriele infectie en moet je echt een kuur hebben omdat het anders niet over gaat.
dit kan toch alleen de arts lijkt mij beoordelen dus ja mischien ben je achteraf voor niks geweest maar ik zelf wil soms als ik denk heey dit kan ook wel eens wat anders zijn of ik weet het zelf niet zeker wat ik er me aanmoet toch door me huisart beoordeeld hebben en dan daarvoor extra bijdragen moeten betalen nee vind ik onzin.

want als het goed is bij mij wel beoordeelt de assistent of je afspraak nodig is want zij vraag naar je klachen en hoe erg het is dus er word al beoordeeld hoe snel jij een afspraak krijgt of dat het ook met een telefonisch consult kan of zelfs bij advisering van de assistent zelf.
Badge
If you use the Bing operating system and your searches are saved in the delete all bing history now and you want to hide your personal searches from someone else this is very beneficial for you.

Reageer