Vraag

Wintersporters buiten de piste niet verzekerd

  • 10 februari 2014
  • 3 reacties
  • 1167 Bekeken

Reputatie 3
Zorgverzekeraars vergoeden opname in het buitenland tot het bedrag waarvoor de verzekerde in Nederland de behandeling vergoed zou krijgen. "Maar wie in Zwitserland met een gebroken been wordt opgenomen, komt daarmee niet uit, omdat de zorgkosten in dat land hoger liggen", aldus een woordvoerder van het Verbond. 

Vind jij het terecht dat off piste skiën beperkt of niet verzekerd is op een zorg-/reisverzekering?

3 reacties

Het is terecht. Het is risicovol gedrag. Ik ski zelf wel eens buiten de piste, maar onder begeleiding van een gids. Hierdoor is het wel verzekerd. En ik heb een aanvullende module voor skien en duiken. Het is in mijn ogen fair om hiervoor verplicht te zijn jezelf aanvullend te verzekeren. Het is niet fair om iemand te straffen voor een normaal ongeval (op straat in Zwitserland) omdat de zorg duurder is daar....maar dat was de stelling ook niet, maar een inleidend verhaal bij de stelling.

Eline
Study abroad is very beneficial for the students but it is so hard to maintain a great progress in each academic year while there are many essay writing company in Karachi are present to maintain the progress of students. Therefore, if any student suck in any academic problem they may get help from these services.
I enjoyed over read your blog post. This was actually what i was looking for and i am glad to came here!
driving directions

Reageer