Ruziënde kinderen verminderen reactievermogen

  • 19 februari 2014
  • 2 reacties
  • 798 Bekeken

Reputatie 1
Als je op vakantie gaat met de auto is dat al spannend genoeg. Maar als je oogappels vervolgens op de achterbank gaan zitten ruziën kan dat je reactievermogen met 13% verminderen. Dit is ongeveer een derde van rijden onder invloed van alcohol.

Daarnaast staat in het artikel dat je stressniveau met 30% stijgt. En dat 40% van abrupt remmen door vakantiegangers met ruziënde kinderen komt.

Wat zijn jullie gouden tips om achterbankoorlog te voorkomen? Vind jij dat een verzekeraar hulp kan bieden?

2 reacties

Wat bij ons erg goed werkt: Rust......
Na de discussies over welke film er dan gekeken ging worden en het gezeur dat één van de drie appeltjes het er niet mee eens was heb ik de schermpjes op de eerstvolgende parkeerplaat van de hoofdsteunen afgetrokken en naar de achterbak verbannen.
Even tijd voor wat fris en daarna de weg weer vervolgen. Na een kwartiertje mopperen zakt het grut volledig in elkaar en kun je met een rustig muziekje op de achtergrond je weg weer vervolgen.

Ze weten nu al voor de volgende vakantie: Gekibbel en de films zijn over, daarna weer gekibbel en de rest van de reis is ook zonder ds.

of ben ik nu te streng? 🙂
All Metformin does is diminish the measure of glucose in the circulation system and increment the responsiveness of cells to insulin. buy assignment uk - assignmentsquare.co.uk. It has no immediate impact on fat. The main reason it influences fats is that individuals assimilate fewer calories from nourishment. This isn't any not the same as the impact of eating fewer calories.

Reageer