Jongeren betalen dubbel voor een autoverzekering

  • 30 juni 2014
  • 4 reacties
  • 1215 Bekeken

Reputatie 1
Volgens een onderzoek van independer.nl betalen jongeren van 18 en 19 meer dan dubbel om hun auto te verzekeren. Dit is vergeleken met de premie voor de leeftijdsgroep 30-34. Dit is doordat er bij jongeren meer kans op schade is.

Vind je het terecht dat jongeren meer betalen dan dertigers? Waarom?

4 reacties

ik zou wel eens de statistieken willen zien waarin wordt aangetoond dat bestuurders van 18 en 19 in verhouding meer ongevallen hebben/veroorzaken
Reputatie 1
Hi Freggel!

Ik heb even gekeken en hier een vrij sprekend overzichtje gevonden. Het is een Excelbestand. Overduidelijk is te zien hoe in 2011 het aantal ongevallen in de leeftijd 18-24 2 keer zo hoog is als alle andere leeftijdsgroepen.
Het betekent wel iets natuurlijk maar geeft wel een vertekent beeld
Hoeveel mensen zitten in het voertuig, wie reed er, wat was de oorzaak van het ongeval etc

Drank in het spel? Weekend stappen?
Hoe verhoudt dat zich dan weer tot een andere catagorie onder zelfde omstandigheden
Ook een bijzondere bracket van 15-24 die gekozen is
Wat je zoekt is start rijbewijs tot 24. De bijna halvering vanaf 25 vind ik opmerkelijk dus hoeveel passagiers zitten in de vorige catagorie die bij ouders in de auto zaten

Dank voor link overigens
If you done this valuable game and payed with your mind it is the best zone that i have started to play this game and http://fireboywatergirl.me i have loved to see this game first time that why i have share this game for your fun.

Reageer